Φορολογικές Υπηρεσίες

Υπολογίζουμε για εσάς. Μπορείτε κι εσείς  να υπολογίζετε σε εμάς.
Φορολογικές υπηρεσίες

 

Η φορολογία ωστόσο σχετίζεται και με άλλα επιχειρηματικά θέματα. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε ένα ευέλικτο φάσμα σχετικών υπηρεσιών που δεν περιορίζονται μόνο στη φορολογική συμμόρφωση. Όπου κι αν είστε στον κόσμο, θα βρείτε κοντά σας μία εταιρεία – μέλος της PKF International, η οποία παρέχει φορολογικές και άλλες συμβουλές, σχεδιασμένες να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει ικανούς επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο χώρο της φορολογίας. Δουλεύουμε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι παρέχουμε αξιόπιστες και έγκυρες φοροτεχνικές συμβουλές.

Αναγνωρίζουμε επίσης ότι οι φόροι αποτελούν ένα σημαντικό κόστος των επιχειρήσεων, το οποίο, με τον κατάλληλο σχεδιασμό, μπορεί να μειωθεί ή να αναβληθεί. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ότι δεν υπάρχει ποτέ μία και μόνη σωστή απάντηση.

Η PKF International διαθέτει μία διεθνή φορολογική επιτροπή η οποία υποστηρίζει το φοροτεχνικό έργο των εταιρειών - μελών και παράλληλα βοηθάει για την υπεύθυνη ανάπτυξη σύγχρονων εργαλείων παροχής φορολογικών συμβουλών.

Ανάμεσα στα εγχειρίδια της περιλαμβάνεται ο Παγκόσμιος Οδηγός Φορολογίας. Ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος οδηγός αναφοράς σε επιχειρηματικά και φοροτεχνικά θέματα για τους πελάτες μας και για κάθε επαγγελματία. Η επιτροπή διοργανώνει επίσης σειρά σεμιναρίων και εκδίδει έντυπο πληροφορικό υλικό με στόχο την διαρκή ενημέρωσή σας αναφορικά με τους φορολογικούς νόμους και τις μεθόδους νόμιμης μείωσης των φόρων.
 

   

 

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και υπηρεσίες πλήρους κάλυψης και συμμόρφωσης στα παρακάτω φορολογικά αντικείμενα:

  • Ενδοομιλικές συναλλαγές (πλήρεις υπηρεσίες)
  • Φορολογία νομικών προσώπων
  • Ειδικά φορολογικά θέματα φυσικών προσώπων
  • Φ.Π.Α.
  • Φ.Μ.Υ.

 

Επιπλέον, παρέχονται από την εταιρεία μας σε διαρκή βάση:

  • Φοροδιαγνωστικοί έλεγχοι (tax consulting)
  • Φορολογική υποστήριξη σε περιπτώσεις φορολογικών ελέγχων
Τα γραφεία μας:

ArrowΑθήνα

ArrowΘεσσαλονίκη

ArrowΙωάννινα

ArrowΗράκλειο - Κρήτης

ArrowΤρίκαλα